Descarcă aici suportul de curs

Process Communication Model
Fii de-al casei! Alătură-te comunității
Mind Arhitect Premium.

Pentru că ai trecut printr-un program de training al echipei Mind Architect, îți oferim discount 40 % pentru abonamentele anuale în platforma MindArchitect.ro.

Aici te așteaptă peste 140 de ore de materiale în limba română, fundamentate în neuroștiință și psihologie, actualizate lunar. În plus și cel mai important, abonamentul anual îți oferă acces la grupul privat Mind Architect Premium unde ai parte de îndrumare și sprijin în mod direct de la echipa Mind Architect. Îți răspundem la întrebări și te ajutăm să navighezi materialele în relație cu nevoile și obiectivele tale.


Cod VOUCHER: PO2024PCM


Următoarele programe

Mai jos găsești calendarul cu toate programele de dezvoltare în regim deschis, create de Paul și echipa Mind Architect.

Învață în ritmul tău

Daca vrei sa parcurgi masterclass-urile inregistrate, pe larg si sa ai parte de testarea cunostintelor, de diploma la final si de credite ICF, hai in Online Academy by Mind Architect.

NEUROBIOLOGIA STRESULUI

Activitățile care nu se mai termină. Responsabilitățile de acasă și de la birou. Resurse parcă prea puține pentru a putea duce tot stresul.

Cum ne transformăm stresul în aliat și care sunt instrumentele practice pentru a...

BRAIN BASICS

Deși funcționăm pe pilot automat, avem impresia că ne putem controla emoțiile, senzațiile, gândurile și comportamentele.

Realitatea este că operăm cu un sistem nervos extrem de complex, pe care îl înțelegem foarte...

MEMORIE ȘI ÎNVĂȚARE

Cum poți să înveți constant, ca să ții pasul cu ritmul alert? De ce uită oamenii ce le spui, dar nu uită cum s-au simțit în preajma ta?

Descoperă cum funcționează memoria, care sunt miturile despre invățare și cum poți să îți menții plasticitatea creierului.

Cumpăra o evaluare Personality Pattern Inventory sau Lifestyle Inventory

Evaluările aduc o înțelegere mai profundă și mai structurată a trăsăturilor și dinamicii individuale și de grup. Ele dezvăluie și clarifică punctele forte neexploatate, dar și potențialele puncte slabe și blocaje.

Începe un proces de Coaching sau de Psihoterapie

Coaching

Programele de coaching reprezintă un ajutor neprețuit în procesul de învățare și transformare a indivizilor și a echipelor, prin crearea unui mediu sigur pentru reflecție, claritate și integrare.

Psihoterapia este indispensabilă pentru înțelegerea și vindecarea durerii emoționale profunde care poate împiedica dezvoltarea și bunăstarea fiecăruia dintre noi. În procesul terapeutic putem dezvolta o mai bună conștientizare a gândurilor, emoțiilor și comportamentelor, pentru a identifica și schimba modele disfuncționale dobandite în urma unor experiențe dificile sau traumatice.

Organizează un curs dedicat pentru echipa ta aici

Dacă rezonezi cu abordarea și programele noastre și vrei să te ajuți de ele în dezvoltarea organizației sau echipei tale, ne bucurăm să-ți fim alături.

Contactează-ne