Descarcă aici suportul de curs

Neurobiologia stresului
Fii de-al casei! Alătură-te comunității
Mind Arhitect Premium.

Pentru că ai trecut printr-un program de training al echipei Mind Architect, îți oferim discount 40 % pentru abonamentele anuale în platforma MindArchitect.ro.

Aici te așteaptă peste 140 de ore de materiale în limba română, fundamentate în neuroștiință și psihologie, actualizate lunar. În plus și cel mai important, abonamentul anual îți oferă acces la grupul privat Mind Architect Premium unde ai parte de îndrumare și sprijin în mod direct de la echipa Mind Architect. Îți răspundem la întrebări și te ajutăm să navighezi materialele în relație cu nevoile și obiectivele tale.


Cod VOUCHER: PO2023NS


Următoarele programe

Mai jos găsești calendarul cu toate programele de dezvoltare în regim deschis, create de Paul și echipa Mind Architect.

Cumpăra o evaluare Personality Pattern Inventory sau Lifestyle Inventory

Evaluările aduc o înțelegere mai profundă și mai structurată a trăsăturilor și dinamicii individuale și de grup. Ele dezvăluie și clarifică punctele forte neexploatate, dar și potențialele puncte slabe și blocaje.

Începe un proces de Coaching sau de Psihoterapie

Coaching

Programele de coaching reprezintă un ajutor neprețuit în procesul de învățare și transformare a indivizilor și a echipelor, prin crearea unui mediu sigur pentru reflecție, claritate și integrare.

Psihoterapia este indispensabilă pentru înțelegerea și vindecarea durerii emoționale profunde care poate împiedica dezvoltarea și bunăstarea fiecăruia dintre noi. În procesul terapeutic putem dezvolta o mai bună conștientizare a gândurilor, emoțiilor și comportamentelor, pentru a identifica și schimba modele disfuncționale dobandite în urma unor experiențe dificile sau traumatice.

Organizează un curs dedicat pentru echipa ta aici

Dacă rezonezi cu abordarea și programele noastre și vrei să te ajuți de ele în dezvoltarea organizației sau echipei tale, ne bucurăm să-ți fim alături.

Contactează-ne