Invitaţie la autenticitate

24 iun. 2009 | Paul Olteanu

Un amic de-al meu care pornise la un moment dat o revistă on-line de branding, numită „Design Yourself” (a fost înaintea cărţii), a venit cu un tagline foarte interesant: „Be distinct, or extinct!„.

Mai toate alegerile noastre de zi cu zi se fac şi pe baza diferenţierii şi a autenticităţii. Cumpăram lucrurile care ne atrag atenţia şi care sunt, generic, diferite. Alegem să ne vedem şi căutăm compania oamenilor „altfel”, oamenilor frumoşi şi naturali. Întoarcem capul pe stradă după lucrurile care ies din tiparul gri, care întrerup ritmul şi cadenţa obişnuită.

Deaceea diferenţierea şi autenticitatea  sunt, în opinia mea, indispensabile oricărui business ce se vrea a fi de succes. Mai mult, cred că ele devin indispensabile oricărui manager ce aspiră la succes.
In sustinerea acestei idei va invit sa vedeti urmatorul moment cu Andrei Plesu din deschiederea conferintei Funky Business, organizata de editura Publica:

Iar dacă amicala piruetă de mai sus v-a stârnit interesul pentru tema autenticităţii şi a diferenţierii vă invit să participaţi mâine, de la 13:00 la 15:00 la dezbaterea on-line organizată de Wall-Street: „Manager roman. Caut autenticitate.
Specialiştii alături de care puteţi dezbate sunt: Mihaela Feodorof – Director Gestiune Individuală şi Recrutare – BRD – Groupe Societe Generale şi Mihaela Gînju, Director Executiv Erudio.

P. 🙂