Cicloteque x 3

16 iun. 2010 | Paul Olteanu

În iunie anul acesta se împlineşte un an de când lucrez ca Fundraising & Marketing Manager la MaiMultVerde şi unul dintre proiectele noastre  de care sunt foarte mândru este Cicloteque.

Început acum 2 ani cu susţinerea UniCredit Ţiriac Bank, Cicloteque a ajuns anul acesta la un numar de 3 centre situate în parcurile Tineretului, Herastrau şi la Facultatea de Drept (zona Kogalniceanu).

Mandria şi bucuria mea sunt duble: pe deoparte mă bucură faptul că acum oamenii în sfârşit pot închiria o bicicletă de la un centru şi o pot lasa la altul, lucru care ne aduce încet dar sigur printre capitalele civilizate ale Europei din punct de vedere al serviciului de bike sharing.
Pe de alta parte mă bucură enorm exemplul de bună practică al UniCredit Ţiriac Bank, care a înţeles unul din atributele forte ale CSR-ului şi anume, sustenabilitatea.

Odată cu înfiinţarea acestor 3 centre, MaiMultVerde îşi propune să dezvolte cu ajutorul lor o reţea de staţii de închiriat biciclete în toata capitala, astfel încat indiferent de domiciliu, oamenii să se bucure de transport velo.

Mai jos, puteţi urmări experienţa lansarii centrelor Cicloteque: