Paul Olteanu – prahoveanul anului

27 ian. 2011 | Paul Olteanu

În 2009 (când eram încă Marketing & Fundraising Manager la MaiMultVerde) s-a întâmplat Cursul de Plantagistică. Adică, voluntarii MaiMultVerde alături de angajaţii Ernst & Young au plantat 50.000 de puieţi pe centura de est a Ploieştiului, lângă rafinăria Luk Oil.

În 2010, tot alături de colegii de la MaiMultVerde, l-am convins pe Andrei să facă prima plantare din ţara lui, tot în Ploieşti. Şi astfel, centura de vest a Ploieştiului s-a îmbogăţit cu peste 10.000 de puieţi.

Ecuaţia arată aşa:

[(Ernst & Young + MaiMultVerde) + (Ţara lui Andrei + MaiMultVerde)] x SGU Ploieşti = peste 60.000 de puieţi plantaţi în oraşul aurului negru.

Şi pentru isprava asta, am aflat azi cu foarte plăcută surpriză că am câştigat titlul de Prahoveanul Anului 2010 la categoria ecologişti.

Fără discuţie, premiul ăsta ar trebui să meargă către:

  • Ernst & Young şi Petrom, fără de care n-ar fi existat ramură de copac.
  • Dan Ioniţă, directorul ADPP Ploieşti, un om cu care am avut o relaţie profesională de înaltă ţinută şi care ne-a ajutat cu mai mult decât era „în fişa postului”.
  • colegii mei de la MaiMultVerde pentru tot…

Şi un gând bun de mulţumire vreau să trimit şi către Radu Simionescu, cel care m-a nominalizat pentru acest concurs.
Semnez cu entuziasm şi mulţumire şi sper ca 2011 să fie anul în care alături de Inoveco Energy să contribui la realizarea primului green village din România, tot în / lângă Ploieşti.