Două evenimente la care merită să mergi în mai

29 apr. 2011 | Paul Olteanu

În mai, se întâmplă două evenimente foarte faine la care vă invit cu mare drag să participaţi.

  • Primul este despre ecologie, businessuri verzi, sustenabilitate şi dezvoltare durabilă. Este vorba despre Green Biz Forum ediţia a 5-a, care se întâmplă pe 4 mai, de la 9:00 la Howard Johnson.Vorbitorii sunt din domenii diferite: corporaţii, cercetare de piaţă, agenţii de comunicare, ONGuri locale sau internaţionale. Unii dintre ei au vorbit şi anul trecut şi sunt curios dacă s-au mai vitalizat, pentru că la ediţia anterioară multe discursuri au fost fie triste, fie plictisitoare.Eu o să merg pentru că sunt curios să aflu cum se mai pune problema în comunicarea proiectelor şi iniţiativelor verzi în România lui 2011.  Dacă ajungeţi şi voi, daţi un tweet la @paulolteanu.
  • Al doilea eveniment este Conferinţa Parteneriatului Public – Privat în Educaţie, organizat de Fundaţia Dinu Patriciu, pe 12 mai la pavilionul C de la Romexpo.Aici, pe lângă tema pe care o găsesc de mare interes personal şi de şi mai mare utilitate naţională, vor fi printre vorbitori şi Marian Staş, Mihaela Feodorof, Alex Ghiţă şi Cosmina Frîncu pe care nu i-am văzut niciodată la aceeaşi masă.
    Sunt convins că o să fie o discuţie foarte interesantă şi cunoscându-i pe cei de mai sus, nu m-aş mira să se lase şi cu rezultate post conferinţă. 

    Ceva ce aştept cu mare interes în egală măsură este discursul lui Mihai Prisacariu, reprezentantul Unităţii pentru Parteneriat Public Privat a Guvernului României. Eu habar n-aveam că există o asemenea structură, poate şi pentru că nu i-am simţit efectele, dar de-abia aştept să aud mai multe despre activitate şi rezultate ei.

    Şi aici, dacă ajungeţi, daţi-mi un buzz la @paulolteanu.

Până atunci, spor în toate şi s-auzim de bine!